Vær godt klædt på til næste fest eller festival

Vær godt klædt på til næste fest eller festival

Som smuk, kurvet kvinde er det første spørgsmål, der melder sig, når man skal til fest ofte: ”Hvad skal jeg tage på?”. I mange mainstreambutikker er udvalget desværre noget snævert, så snart man er i plussizeafdelingen. Så når man skal til fest, kan det være en god idé at vende blikket online for at kigge på plussizetøj. Online er udvalget meget større, og bare fordi det er plussizetøj, går man hverken ned på kvalitet, flotte farver og mønstre, fine snit eller lækkert materiale.

Fremhæv dine træk med en flot kjole

En sikker vinder, når det kommer til festtøj, er en flot kjole. Kjoler i plussizestørrelser kommer i mange forskellige farver og mønstre. Man kan køre en sikker stil med en klassisk sort kjole, eller måske prøve noget helt nyt med en stribet eller mønstret kjole.

Derudover kan man også lege med kjoler i forskellige snit. En kjole er rigtig god til at fremhæve ens fineste træk – det kan fx være skønne ben, en flot barm eller en fin talje. Det handler blot om at finde en kjole, der skærer én rigtigt. På den måde fremhæver man det, man allerbedst kan lide ved sig selv, og det er altid et godt udgangspunkt til en hyggelig og festlig aften.

Styrk selvtilliden med smykker og flot makeup

Man når rigtig langt med festforberedelsen ved at vælge det rette outfit. Men for at sætte prikken over i’et er smykker, en taske eller et flot halstørklæde vejen frem. De rette smykker kan løfte ens look til det næste niveau, og ens outfit ser ud af mere, når man gør noget ud af smykker og andre accessories.

Derudover er det også altid sjovt at gøre noget ekstra ud af sin makeup til en festlig aften. Måske har man en læbestift eller en øjenskygge til at ligge i skuffen, som man synes er for meget til hverdag – så er en fest en god mulighed for at få disse brugt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)