Studenterkørsel sat i system

Der findes snart et studenterkørsel system, som vil revolutionere studentervognsbranchen. Systemet hedder min-studenterkorsel.dk og dette gør dig i stand til at søge studenterkørsler rundt om i hele Danmark fra en og samme portal. Det skal lige siges de dog ikke er helt klar endnu.

På hjemmesiden er det eneste du skal udfylde følgende:

  1. Postnummer, fra hvor studenterturen skal starte.
  2. Dato, for ønsket kørselsdag.
  3. Antal elever, altså hvor mange I er der skal med.

Her er billedet af hvad du / I skal udfylde:

min studenterkørsel

Det er virkelig nemt og enkelt. Efterfølgende kan du så surfe rundt imellem alle de mulige studenterkørsler der er tilgængelige for netop jeres område. Når du så har fundet de studenterkørsler, som virker interessante, kan du forespørge et fuldstændig GRATIS og UFORPLIGTENDE  tilbud på de pågældende studenterkørsler.

Endvidere når du forespørger det første tilbud skal du udfylde din email, navn, telefon, kodeord og eventuel spørgsmål til studenterkørselsfirmaet. Dette gør at når du forespørger næste tilbud er du logget ind i systemet og skal derved ikke udfylde alle oplysningerne igen. Du kan dog stadig stille nye / andre spørgsmål til det konkrete studenterkørselsfirma. Nemt og enkelt.

Studenterkørsel sat i system

Efterfølgende vil de enkelte studenterkørselsfirmaer vende til med svar på jeres spørgsmål og eventuel pris med mere. Når du / I så har fundet det tilbud, der passer jer bedst accepterer i tilbuddet og sletter eventuelt de andre tilbud. Efterfølgende vil alle oplysninger på det konkrete studenterkørselsfirma blive sendt til jer på email og nu er alt aftalt og I kan kontakte dem for at få en skriftlig konkrakt på studenterkørselen. Det er smart studenterkørsel, og du kan selv se det ved at følge linket her til venstre.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Studenterkørsel sat i system, 10.0 out of 10 based on 1 rating