Sådan opbevarer du din computer under Roskilde Festival

 

Det er ikke just nogen god idé at tage din computer med på Roskilde Festival, men hvis du absolut ikke vil lade den ligge derhjemme, så er det naturligvis vigtigt, at du sørger for at passe rigtig godt på den, når du er afsted. Det betyder også, at du skal sørge for at den bliver opbevaret på korrekt vis. Det er både vigtigt at hensyn til, at du på den måde kan passe bedre på din computer og dermed være mere sikker på, at der ikke sker noget med den, men det er lige så meget fordi du dermed er mere sikret i forhold til, at den ender med at blive stjålet mens du f.eks. er til en koncert eller nede for at tage et bad.

saadan-festival

Sørg for, at den er i et sleeve

Hvis du har en MacBook med på Roskilde Festival, så er det naturligvis særdeles vigtigt, at du også har et lækkert MacBook sleeve med, som du kan opbevare den inde i. Det samme gør sig naturligvis gældende, hvis du har en Windows-baseret PC, som du har valgt at tage med på festival. Der findes heldigvis rigtig mange sleeves, så derfor kan du med garanti også finde frem til lige netop dét sleeve, som du mener er det helt rette for dit vedkommende – og som du med sikkerhed vil kunne sige er godt nok til at kunne passe på din computer under hele festivalen, så du ikke ender med at komme hjem med en computer, der ikke længere fungerer som den skal.

Hav den altid gemt væk

Det er selvfølgelig også meget vigtigt, at du altid sørger for at have gemt den væk i en taske – og det er som sådan noget, der både gør sig gældende, hvis du selv er tilstede ved dit telt eller om du er et helt andet sted på pladsen, for det kræver ikke meget at snuppe en computer fra et telt, hvis man er lidt hurtig med fingrene. Derfor er det vigtigt, at du altid sørger for at gemme den godt under f.eks. dit tøj og deslige i din taske, så det ikke just er nemt at få fat i den. Hellere at det tager dig et par minutter ekstra at tage den frem, når du skal bruge den end at det er alt for nemt for en eventuel tyv, at stikke af med den.

Brug den ikke andre steder end teltet

Den sidste ting er, at du ikke bør bruge din computer andre steder end inde i selve teltet. Du kan meget hurtigt ende med at tabe din computer på den mudrede plads udenfor eller én af dine kammerater kan komme til at vælte deres øl udover den. Der er mange grunde til, at du ikke bør tage din PC med ud af teltet, så derfor er det også bedst at du blot lader være, så du dermed er sikker på, at du kommer hjem med en PC, der er i lige så god stand, som da du tog afsted.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

2 Comments on “Sådan opbevarer du din computer under Roskilde Festival

 1. YOU NEED QUALITY VISITORS FOR YOUR: roskilde-festival-guide.dk

  WE PROVIDE ORGANIC TRAFFIC BY KEYWORD FROM SEARCH ENGINES OR SOCIAL MEDIA

  YOU GET HIGH-QUALITY VISITORS
  – visitors from search engines
  – visitors from social media
  – visitors from any country you want

  CLAIM YOUR 24 HOURS FREE TEST => http://bit.ly/GetTrafficSmart

 2. Hello

  YOU NEED HELP FOR SEO LINK BUILDING?

  I just checked out your website roskilde-festival-guide.dk, and wanted to find out if you need help for SEO Link Building ?

  We offer you the BEST SEO STRATEGY for 2021, my name is Maureen, and I’m a SEO Specialist.

  Build unlimited number of Backlinks and increase Traffic to your websites which will lead to a higher number of customers and much more sales for you.

  If You Are Interested, I’m waiting for your response here => https://bit.ly/32uQKuH

  Thanks,
  SEO Specialist

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*