Her skal du spise på Roskilde Festival 2017

Roskilde Festival handler ikke kun om god musik og sene sommeraftener. Mange bliver også draget til Danmarks største festival på grund af det spændende udvalg fra de mange madboder. Madboder, som hvert år pryder festivalpladsen og som sørger for at pleje dine tømmermænd og forbereder dig til at danse dig ind i de tidlige morgentimer. Vi sætter her fokus på Folkets Madhus, som igen i år tilbereder mad til festivalgæsterne med ærlighed og kærlighed.

Folkets madhus

For slagter og grundlægger Michael Museth, startede Folkets Madhus fra en drøm og en ikke-så beskeden irritation: en drøm om at lære de kommende generationer at lave mad på ordentlige råvarer og en irritation over, at det næsten er umuligt at finde grundlæggende ærlige råvarer uden konserverings- og tilsætningsstoffer til fornuftige priser. Missionen for Michael er, at skære ind til benet og servere mad der er baseret på ærlighed og håndværk. Et håndværk, som Folkets Madhus for femte år i træk pakker ned og tager med på Roskilde Festival 2017. Her er maden tilberedt på kærlighed og derudover med masser af smag og kvalitetskød. I år byder Folkets Madhus på en New Orleans inspireret udgave af den traditionelle ret Chili con Carne og langtidsstegt Pulled BBQ Beef med en hjemmelavet BBQ sauce on the side. Priserne ligger på 70-90 kr. og madboden er tilmed 100% økologisk.

 

Festivalmad behøver altså ikke være lig med dårlig mad. Det ved de i Food Court, beliggende på den indre festivalplads, ved siden af scenen Gloria og Art Zone, som altid byder på et stort udvalg af traditionelle og nye retter.

 

For mere information om Folkets Madhus: http://www.folketsmadhus.dk/

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)