Fem anderledes aktiviteter til Roskilde Festival

Roskilde Festival kan hurtigt blive en anelse ensformigt, hvis det hele bare går op i druk. Derfor er det også en god idé, at man laver lidt andet. Det behøver ikke nødvendigvis at være noget, der er decideret relateret til festivaller, så derfor behøver det heller ikke at være noget, der involverer øl og andre typer af alkohol. I den her artikel kan du nemlig finde intet mindre end fem anderledes aktiviteter, som du kan lave, når du er afsted på Roskilde Festival.

1.Dyrk sport

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det meget hurtigt bliver til en rigtig usund tur, når man tager afsted til Roskilde Festival. Derfor kan det være en rigtig god idé, at du vælger at dyrke lidt sport, når du er afsted. Det er bestemt en anderledes aktivitet, som ikke just er noget, som man ser hver dag på Roskilde Festival, men du kan med garanti starte noget socialt om det, hvis du ønsker, men du kan osgå sagtens gøre det selv.

2.Start noget socialt

Oftest sidder man blot med sine venner og veninder, når man er på Roskilde Festival, men hvis man ønsker at lave noget lidt anderledes, så kunne det være både hyggeligt og morsomt at involvere nogle af dem, der ligger i telt i nærheden af én selv. På den måde er det ikke længere kun dig og dine venner og veninder, der laver noget, men derimod langt flere mennesker – og oftest bliver det sjovere og sjovere des flere mennesker, der deltager.

3.Strikning

Her er der virkelig tale om en anderledes aktivitet, for det er nok, noget endnu ikke er blevet lavet på Roskilde Festival før. Det er i hvert fald de færreste, der tænker på strikning, når de også snakker om eller tænker på Roskilde Festival, men der skal dog ikke være nogen tvivl om, at du kommer til at sætte et smil på læberne hos langt de fleste personer, der ser det – og du kan endda også selv hygge dig med det!

4.Tag brætspil med

Du kan også vælge at forberede dig hjemmefra ved at tage en række brætspil med, når du skal afsted til Roskilde Festival. Det er meget normalt, at man også har et bord i sin camp, så der er masser af mulighed for at spille brætspil. Det er bestemt også en anderledes aktivitet, som der med garanti også er andre, der er interesseret i, at deltage i. Derfor kan du sagtens tage brætspil med, når du tage afsted på Roskilde Festival!

5.Opfind dit eget drukspil

Selvom der er rigtig meget på Roskilde Festival, der handler om druk, så er der ikke nogen tvivl om, at det typisk er de mest gængse druklege, der bliver spillet og leget. Derfor kunne det være rigtigt sjovt, hvis du brugte lidt tid på at lave dit helt eget drukspil, som du kunne få andre til at være med på – det tager ikke særlig lang tid, hvis du er lidt kreativ.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Fem anderledes aktiviteter til Roskilde Festival, 5.5 out of 10 based on 2 ratings