Studenterkørsel til sommer i militærlastbiler

Er du en af de heldige studenter til sommer som skal fejre sommeren både med Roskilde Festival og studenterkørsel efter endt gymnasiale uddannelser så prøv lige at kigge her.

TT Studenterkørsel er nemlig lokaliseret på Sjælland, nærmere bestemt Holbæk som ligger tæt på Roskilde. De kører på hele Sjælland, også i København som mange ellers ikke gør. Dette er typisk på grund af miljøzonen som dækker det meste af København by.

Grunden til at miljøzonen oprindelig er oprettet er for at beskytte personer som færdes gående, på cykel og så videre. Disse personer vil ikke indånde nær så mange farlige partikeller som tidligere. Eksempelvis er der sket en reducering på hele 60% af partikeludslippet af busser, lastbiler og biler på H.C. Andersens Boulevard siden miljøzonen blev indført.

Studenterkørsel billeder

Her er nogle af de billeder der tidligere er blevet taget på forskellige studenterkøsler rundt om på hele Sjælland og i København. På deres hjemmeside kan du se mange flere billeder.

 

Studenterkørsel
Studenterkørsel
Studenterkørsel København
Studenterkørsel København
Studenterkørsel Sjælland
Studenterkørsel Sjælland
Studenterkørsel når det er bedst
Studenterkørsel når det er bedst

 Studenterkørsel

Endvidere er det muligt at tilkøbe forskellige tilvalg. Dette kunne være at få optaget hele studenterturen på video med deres GoPro kameraer. Man kan også få en fotograf med på hele turen, som tager en masse super gode billeder som klassen naturligvis får efterfølgende. Nogle af billederne ovenover at taget af sådan fotograf på en tur.

Derudover er det naturligvis også muligt at få fri bar på hele turen. Her vil der være en bartender med om bord på turen, som så står klar til at lange drinks over baren. Alt det I kan drikke og mere til 🙂

Der er altid et stort anlæg om bord på militær lastbilen, dette kan benyttes med eksempelvis en iPhone hvor man bare sætter den til jackstikket på anlægget. Hurtigt og funktionelt og så der højt musik hele dagen. Foruden anlægget kan man også tilkøbe lysshow på lastbilen og man kan tilkøbe røgmaskine.

Du kan læse mere, se billeder og sende bookingforespørgsel på studenterkorsel.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Studenterkørsel til sommer i militærlastbiler, 10.0 out of 10 based on 3 ratings