Lifestraw | Smart måde at få rent vand overalt

Prøv lige at se denne smarte måde at få rent vand når du eksempelvis er på festival eller ude på hiking / camping.

Vi faldt over denne innovative opfindelse og tænkte vi blev nød til at dele den med jer læsere 🙂
Opfindelsen hedder Lifestraw, det er et smart vand filter som filtrerer beskidt vand så det kan drikkes uden du bliver syg. Det filtrerer alle bakterier og andre stoffer fra, du kan se en demonstration herunder. I følge forhandleren WaternLife.com som har agenturet i hele Europa filtrerer systemet hele 99,9999% af vandbårne bakterier og det fjerner 99,9% af vandbårne protozoparasitter. Derudover kan den bruges til hele 1000 liter vand før man skal udskifte den med et nyt strå.

I den følgende film viser en mand hvordan filteret fungerer, han sætter lifestraw’et ned i meget beskidt vand som han har i en skål, derefter spytter han det ud i et plastikglas så man kan se hvor meget vandet er filteret gennem strået.

 

 

Derudover er det smart fordi det ikke skal bruge batterier for at virke eller andre ting såsom aktivt kul etc. Filteret indeholder heller ikke stoffer som klor eller andre stoffer der kan give en dårlig eftersmag.

Du kan købe et lifestraw her – klik her

Når man køber et life straw lige nu er det sådan at man samtidig giver 1000 liter vand til et barn i Afrika, dette ændres snart så når man køber et lifestraw til sig selv giver man samtidig rent vand til et barn i et helt år. Det er greenfeeling som vi godt kan lide det 🙂

Du kan også læse mere om hvordan det fungerer og hvorfor det fungerer her: WaternLife rent drikkevand

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Lifestraw | Smart måde at få rent vand overalt, 10.0 out of 10 based on 1 rating