Vildeste Roskilde oplevelser

Del dine vildeste Roskilde oplevelser her 🙂
Anonymt KUN navnet opgives, email vises IKKE pĂĄ siden.

– Vi glæder os til at høre din historie. Hvem har prøvet det sjoveste / mærkeligste / vildeste pĂĄ Roskilde Festival.

Skriv det i svarfeltet herunder.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.4/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)
Vildeste Roskilde oplevelser, 9.4 out of 10 based on 5 ratings

1 Comment on “Vildeste Roskilde oplevelser

 1. Hej allesammen.

  Herfølger en underholdene historie som jeg selv var hovedperson i da jeg var på Roskilde Festival år 2012.

  Jeg boede dette ĂĄr i en camp ved navn CampNorris. Vi var 10 drenge som skulle bo i denne camp. Den anden nat havde vi som altid fĂĄet en del indenbors, og da jeg ramte mit telt ved en 6 tiden om morgenen var jeg pĂĄ godt dansk: Stanger vissen.

  Jeg faldt i søvn, og det næste jeg husker er 3 stive svenskere der står og rusker i mig og forsøger at hive mig ud af teltet. Jeg rejste mig og fuldte med dem ud, og da jeg kom ud kunne jeg se at det bestemt ikke var min camp jeg havde ligget i.

  Når men disse 3 svenskere var nu meget flinke og jeg forklarede dem at jeg ikke kunne forstå hvordan jeg var endt der. De tilbød mig en øl, og jeg endte egentlig med at sidde i deres camp i 4-5 timer og hygge mig.

  Herefter besluttede jeg mig for at jeg lige ville finde min egen camp og de andre drenge så de kunne høre jeg havde det fint.

  Da jeg kom tilbage var alle drengene fuldstændigt smadrede af grin, og det viste sig at nogle af drengene havde løftet hele mit 1 mands telt med pløkker og hele svineriet, og havde vandret hen til campen med svenskerne og havde placeret mig der.

  Glæder mig til i år hvor jeg på trodt af at give udtryk for at have tilgivet dem, glæder mig til at få min HÆVN:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*