Bad på Roskilde Festival

Hvor kan man gå i bad på Roskilde Festival?

På et tidspunkt i løbet af festivalen kan det jo være du gerne ville have et bad. Og ja det er faktisk muligt. Der er flere steder du har mulighed for at tage dig en velfortjent dukkert. På selve Festival Pladsen:

1: Fællesbad

2: Badesøen

Har du ikke lyst til at bade på festivalen så kan du også gøre det i Roskilde by:

3: Stranden
– Roskilde byder på en dejlig strandpark som ligger 7 km fra festival pladsen. Det er muligt at tage bus 203 fra Roskilde station, taxa eller egen bil derud hvis du ikke har drukket 🙂

4: Svømmehallen
– Roskilde tilbyder også en rigtig god svømmehal. Faktisk er det muligt at gå til svømmehalen i Roskilde den ligger 2,5 km fra festival pladsen. Adressen er Bymarken 37, 4000 Roskilde.

Man skulle ikke tro det men markerne som huser Roskilde Festival i lidt over en uge har haft mere end 70.000 personer på besøg. Ud over det har de stået model til utallige fester og lejrehygge. Efter festivalen kan det hele godt ligne Jerusalems ødelæggelse, men det er der råd for! Hvis du ikke ved det er der utrolig mange frivillige personer som rydder op efter festivalen. Alt fra plast, telte, soveposer, plastikposer, stole, dåser og flasker.

Det er her du skal være glad! Du kan tage hjem for få et velfortjent langt bad. Bare være glad for alt det du har oplevet og nyde alle de sanseindtryk du har fået gennem hele festivalen. Bedre bliver det ikke J Måske har du endda fået en sommerflirt du skal mødes med igen efter den veloverstået Roskilde Festival.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Bad på Roskilde Festival, 8.0 out of 10 based on 5 ratings