MakeUp Guide Festival

MakeUp Guide FestivalHer er et par smarte tips til Make-up, og hvor du kan købe det billigt når du skal på Festival. Her er din MakeUp Guide.

 

Ansigtcreme:

Brug en god ansigtcreme når du er på Festival. Ja det bliver hårdt for dig at “hygge” dig en uge på Festival, men det bliver det også for din hud. Du skal godt på den, der er også en tid efter festivalen 🙂 Gør du ikke det kan den godt blive miserabel at se og føle på. Vejret er næsten underordnet du skal beskytte dig ligemeget hvad. Naturligvis skal du have solcreme på (min. faktor 15) hvis det er solskin, men tag også ansigtcreme på selvom det er regnvejr. Her er et billigt sted at købe creme:

 

Blush – Glød i ansigtet

Rigtig god til kinderne. Måden du ligger den på er ved at smile i spejlet og derefter lægge farve på det runde område som er mest fremhævet på kinderne. Pastelfarver, typisk rosa er meget brugt om sommeren, hvilket vil give dig meget mere glød og freshness i ansigtet. Eventuelt kan du toppe den med lidt highlighter på kindbenene 🙂
Pastelfarver er virkelig populære om sommeren så se at få en hvis du ikke allerede har det.

 

Mascara:

Vandfast mascara er næsten et must-have til festivalen. Her er et sted du får produkterne billigt:

 

 

Eyeliner:

Desværre har Roskilde Festival det med at være en regnfuld oplevelse 🙂 så få fandt i en vandfast eyeliner der kan holde hele dagen, så behøver du kun at tage den på én gang. Her er nogle gode produkter:

 

 

 

Derudover hvis du gider:
Du kan toppe dit look med lidt shimmer-øjenskygge.

 

Renseprodukter:

Ansigtrens er også vigtigt, du skal huske at tage make-up’en af inden du går i seng om aftenen selvom det kan være svært fordi man er for fuld eller bliver oppe hele natten. Når du har renset din ansigtet har din hus mulighed for at slappe af så den er mere fresh det næste dag på festivalen. Faktisk er det om natten regenerer huden bedst. Den udskiller de døde hudceller og genopbygger et nyt lag. Du har den højeste cellefornyelsen i ansigtshuden om natten derfor er det vigtigt både at få lidt søvn og at den ikke er pakket ind så den ikke kan ånde.
Eventuelt brug / suppler med uparfumerede vaskeklude.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
MakeUp Guide Festival, 10.0 out of 10 based on 2 ratings