Bukser til Roskilde – Leggings

Står du og mangler bukser til Roskilde Festival er det en rigtig god ide med leggings. De kan bruges til alt, du er pæn med dem på og de er så billige at de kan smides ud efterfølgende 🙂 Vi har fundet nogle forskellige modeller på følgende hjemmeside / webshop. De kører lige nu også tilbud til alle modellerne: Få 4 styk men betal kun for 3 styk.

Derudover har de også nogle andre leggings som hedder Kangaroo leggings. Disse bukser er mere posede eller hvad man vil kalde baggy og de vil kunne gå til rigtig meget andet tøj. De sidder endvidere også super godt selv på større kropsbygninger. Her er et billede af kangaroo bukserne:

Leggings
Leggings

Disse bukser vil man sagtens kunne have på til koncerterne, hvis det er lidt varmt i vejret, og det vil se rigtig fedt ud med en læderjakke eller anden pilotjakke. Alle disse modeller er ensfarvet men der er også andre leggings som ikke kun er ensfarvet. Der er grafiske og med motiver af forskellig slags.

Leggings til enhver brug

Der findes også mange andre slags modeller. De har dem med forskellige motiver, bare for at nævne nogle af dem er det. Leopard, blomstrerende, malerier, flag, ensfarvet, camoflage og imiteret cowboybukser. Altså leggings der ligner jeans / deminbukser.

Følgende billede er et screenshot fra deres webshop hvor man kan se nogle af de sjove motiv leggings der er på deres side. Som det også fremgår af billedet er de meget billige, i hvert fald for nu 🙂 hvilket er glædeligt. Har du andre steder hvor der er gode leggings eller andre bukser som kunne være interessante at kigge nærmere på for os, er du mere end velkommen til at skrive til os på mail eller du kan også lave en lille kommentar herunder i kommentarfeltet. Så ser vi på det ved lejlighed.

Leggings med Motiv
Leggings med Motiv

Se forskellige modeller her – vi håber virkelig du kan bruge det:

Leggings: https://purelimeshop.com/eu/fitnesstoej/underdele/leggings

Leggings: http://teeshoppen.dk/collections/leggings-til-piger

Leggings: https://www.danskoutlet.dk/produkter/1997-leggings/

Leggings i store størrelser: http://www.curvii.dk/bukser/leggings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 2 votes)
Bukser til Roskilde - Leggings, 10.0 out of 10 based on 2 ratings