Videoer

Se Roskilde Festival Video her – Vi har samlet en masse gode videoer fra Roskilde Festival så du rigtig kan komme i stemning til dette års festival og tænke tilbage på tidligere oplevelser. Der sker helt sikkert nogle mærkelige og sjove ting på festivalen. Har vi eventuelt glemt en sjov eller informativ video er du mere end velkommen til at sende os et link til den. Dette kan du gøre på flere forskellige måder, du kan sende os et link på en mail eller du kan indsætte et link til en Roskilde Festival video allernederst i kommentarfeltet på denne side.

Vi ses på Roskilde 2013 – Officiel film af Roskilde Festival med fokus på musik / bands og alle de fantastiske ting Roskilde Festival repræsenterer.

Nøgenløb på Roskilde Festival 2010 – Her kan du se tidligere års nøgenløb på Roskilde, derudover er der først lidt vigtig information om at drikke masser af vand i løbet af dagen så du ikke dehydrerer i varmen. Informationen leveres af Danish Brewers Association, Roskilde Festival og Tuborg under mottoet: Drink Responsibly – Drink Water – Don’t Dehydrate.

Hvad sker der på Roskilde. Denne video er fra 2012 og filmen er produceret af Anders og Sune. En utrolig flot produceret film som tager udgangspunkt i alle de fantastiske ting der sker på festivalen. Flotte slow-motion scener og undervandsoptagelser 🙂 Det er det rene hygge, fest, sommer og sol

Folk kan være rigtig fulde på Roskilde 🙂 her er en video fra 2010 med sjove episoder fra festivalen. Videoen er produceret af Experitarium tv det gennem promille eksperter interviewer folk for at se om der er en lighed imellem indtagelsen af alkohol og hvor sjovt de har det. Der bliver interviewet flere forskellige personer. Det ser ud til alle har det godt selvom der er meget forskel på deres promille 🙂 men folk laver nogle utrolig mærkelige ting når de har fået noget at drikke som ikke kun er vand.

En lille diskussion på engelsk om dette års bands på Roskilde – 2013. Videoen er lidt langsommelig men på grund af den omhandler dette års festival synes vi lige den skulle med. Er du enig i hvad de synes? Skriv det eventuelt nederst på denne side i kommentarfeltet.

Tema lørdag – DR2 Tema Roskilde Festival 2010. Hvad skete der! Musik med Dizzy Mizz Lizzy – Waterline på Orange Scene, interview med Bad Cat. Folk rundt på pladsen bliver interviewet og man ser hvordan hverdagen er på Roskilde. Denne video er Part 1 ud af 7, du kan se nogle af de andre efter videoen er slut.

Ret funky video der varer 22 min. om alle de sjove ting på Roskilde. Dette er en ikke færdigredigeret video af den endelige udgivet video The Experience 2010 produceret af Zymosis Productions – Deepzone film. Meget mere af alt på Roskilde Festival samlet i en video med flotte optagelser fra oven.

Dette var så en lille samling af videoer fra Roskilde, vi håber du synes nogle af dem var sjove / lærerige 🙂 eller du fandt noget du måske ikke vidste. Naturligvis går meget op i druk på festivalen men der sker også så mange andre sjove ting som du kan være en del af. Eksempelvis badeture i søen, fodboldturnering, større fester eller hvordan man ikke skal drikke! Det hele er op til dig og du bestemmer hvordan din festival skal blive. Få gang i videokameraet og optag dette års festival, så er det måske din Roskilde Festival video du kan finde her efter det hele er slut.

Har du en video der skal med? Så smid den eller et link i kommentarfeltet herunder, så kommer den på 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Videoer, 10.0 out of 10 based on 2 ratings