iPhone batteri tips

Nu hvor mange af os er afhængige af vores smartphones, som vi er afhængige af ilt, vand og mad 🙂 så er batteriets levetid blevet vores primære bekymring på mobiltelefonerne.
iPhone telefonen er ikke super god til at holde strøm og er der stadig situationer hvor batteriet kan blive drænet hurtigt.
Hvis du allerede nu har problemer med at holde liv i din iPhone en hel dag uden opladning op, så er her nogle tips til at øge din iPhone’s batterilevetid.

OBS : Nogle af disse tips nedenfor indvirker på forskellige apps / funktionerne i din iPhone, så det nødvendigvis ikke alle råd du skal følge.
Ideen er ikke at deaktivere alt på mobilen, men i stedet starte med en “ren tavle” hvor ting så kan blive aktiveret mm.
På denne måde kan du finde ud af præcis hvad der er dræne dit batteri mest og om du så er villig til at gå på kompromis med ikke at få notifikationer automatisk.
Følg vores tips i denne artikel og få noget iPhone batterilevetid tilbage, eller i det mindste til en hel dags brug af telefonen 🙂
Så kan du efterfølgende fastslå hvilke funktioner du har mest brug for.

Hvis dit iPhone batteri stadig bliver drænet hurtigt efterfølgende, er det sandsynligvis batteriet som nærmer sig slutningen af sin levetid.
For at finde ud af om det er tilfældet er der nogen steder i Apple Store Genius Bar hvor de vil være i stand til at teste det for dig.

1. Sluk for refresh af de baggrunds apps, du ikke bruger.
Dette holder telefonen aktiv og gør ting i baggrunden, herunder valghandling af datanetværket mm. hvilket reducerer batteriets levetid.

Gå til Indstillinger –> Generelt –> Opdater apps i baggrunden. Enten sluk alle globalt øverst, eller deaktivere de apps du ønsker .
Når du starter / vender tilbage til en app der er deaktiveret kan det lige tage et øjeblik længere før app’en bringer dig de nye oplysninger, men det bør ellers ikke have nogen effekt på hvordan app’en fungerer.

iPhone batteri tips

2. Deaktiver så mange meddelelser / notifikationer som muligt.
Vi lader normalt de vigtige (såsom tekst og mail ) være tændt, men for mange andre apps har du sandsynligvis ikke brug for at telefonen viser meddelelser hele tiden.
Gå til Indstillinger –> Meddelelsescenter, scroll ned til Inkluder og tryk på en given kategori såsom telefon, meddelelser, påmindelser eller app ( Facebook, Twitter , mv.).
Her kan du vælge at få meddelelser som ønsket. Jo færre du aktiverer jo mere standby tid.

iPhone notifikationer

2.1 Alert Style

Herinde skal du også bemærke den måde hver app viser meddelelserne på ( Alert Style ) og om de vises på låseskærmen. Du kan eventuelt ændre måden notifikationer vises hvis du eksempelvis ikke vil have en sms tekst skal kunne ses fra låseskærmen.

iPhone Alert style

3. Kig på din signalstyrke. 

Hvis du bruger meget tid i områder med dårlig mobildækning, vil din iPhone hele tiden søge efter et stærkere signal. Det dræner batteriet meget hurtig.
Vi har prøvet at efterlade en iPhone urørt på skrivebordet, hvor der er et særligt dårligt signal, og derefter overvåge batteriforbruget. Vores iPhone havde brugt næsten halvdelen af batteriet på en arbejdsdag bare ved at skulle søge efter netværk konstant. Husk hvis du skal have strøm senere på dagen hvor du ved der er signal, kan du altid sætte mobilen på “Flytilstand” og eventuelt bruge wi-fi det sted du er.

4. Kontroller for e-mail manuelt. 

Push e-mail er en anden batterisluger, men i mindre grad. Normalt indstiller vi alle mailkonti så de opdaterer manuelt ( dvs. når man indlæser app’en).
Gå til Indstillinger –> E-post, kontakter, kalendere –> Hent nye data , skift “Push” øverst til Fra, og derefter nederst på siden indstil “Hent” til “Manuelt”.

5. Slå service fra – lokalitet service og hyppige lokaliteter.
Dette er en stor batteriforbruger, som konstant bruger iPhone GPS.
Gå til Indstillinger –> Anonymitet –> Lokalitetstjenester.

Du kan trykke på tænd / sluk skydeknappen på de enkelte apps du vil slå fra.
Mange apps behøver ikke kende dine lokaliteter når de bare kører i baggrunden.

iPhone lokalitetstjenester

En anden du kan være opmærksom på er “Hyppige lokaliteter” under “Systemtjenester”. Dette er en forholdsvis ny funktion som sporer hvor du er ofte befinder dig.
Den er irriterende 🙂 og den dræner også batteriet.

iPhone lokalitet

6. Søg efter softwareopdateringer.
Softwareopdateringer vil ofte indeholde rettelser der forbedrer batteriets levetid. Du kan kontrollere for OS-opdateringer lige fra telefonen,
i stedet for at bruge et USB-kabel og synkronisere med iTunes.
Blot gå til Indstillinger –> Generelt –> Softwareopdatering.

7. De gamle strømbesparende standbys hjælper stadig.
Du kan stadig gøre alle de grundlæggende, old-school ting som forbedre batteriets levetid. Ting såsom at reducere skærmens lysstyrke, sluk for Wi-Fi og Bluetooth mv.
Den der hjælper mest her i vores min erfaring er at reducere skærmens lysstyrke. Du er stadig nødt til at skrue op for det for at kunne se Retina Display’et i stærk sollys.

8. Overvej en Power Bank eller et Power Case.
Der er et par Power Bank vi har kigget på her.
En god reminder er at 2000 mAh svarer til en iPhone opladning.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
iPhone batteri tips, 10.0 out of 10 based on 3 ratings