Det perfekte Roskilde Festival-sæt til mænd

Der skal selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at når man vælger at tage til Roskilde Festival, så skal man også være klædt på efter omstændighederne, hvilket skal forstås på en sådan vis, at du hverken skal dukke op i noget tøj, der er alt for fint, men på den anden side, så skal du naturligvis heller ikke iklæde dig noget tøj, der får dig til at ligne én, der er på vej på jagt eller sådan noget. Det handler derimod om at finde et sæt, der nærmest kan betragtes som en mellemting, for du kan naturligvis heller ikke troppe op til Roskilde Festival iklædt din fineste skjorte og et par mindst lige så fine jeans, da der trods alt er tale om en festival og du kommer næppe derfra igen med noget tøj, der er lige så rent som da du ankom. Derfor kan det være en rigtig god idé at du sørger for at vælge noget tøj, der både passer til din stil, til Roskilde Festival og som du ikke har alt for kært, så du dermed godt vil kunne holde ud, hvis det bliver en anelse beskidt eller måske endda går i stykker.

 

Hvad er det perfekte Roskilde Festival-sæt til mænd?

Du kan ikke rigtigt sige hvad det perfekte Roskilde Festival-sæt til mænd er, for det er meget forskelligt fra person til person, hvad de mener er det bedste sæt for deres vedkommende, når de skal afsted til en festival, hvad end de skal afsted til Roskilde Festival eller de skal afsted til en noget mindre og mere lokal festival. Det kan f.eks. sagtens tænkes, at der er nogen, der er af den overbevisning at de ikke skal have noget synderligt imponerende beklædning på, for de skal alligevel bare ud på en stor og måske endda også mudret plads for at lytte til god musik og drikke fadøl. Der er dog med garanti også nogle mænd og drenge, der finder det langt mere vigtigt at de er stilrigtigt klædt på, men dog uden at skulle troppe op i deres helt dyre outfit, hvorfor du med fordel kan vælge et outfit, som både er fint, men som samtidig passer sammen med en festival. Det betyder selvfølgelig, at du ikke skal troppe op med en butterfly om halsen, manchetknapper i din fineste skjorte og en blazer, hvor du oven i købet også har valgt at putte en lækker lommeklud ned i brystlommen.

 

Findes det perfekte Roskilde Festival-sæt til mænd overhovedet?

Man kan også vælge at vende spørgsmålet om, for findes det perfekte Roskilde Festival-sæt til mænd overhovedet? Som det også bliver nævnt allerede ovenfor, så er der stor forskel på hvordan de mange forskellige drenge og mænd, der hvert evig eneste år dukker op til Roskilde Festival går klædt – og det er selvfølgelig heller ikke dem alle, der skal bo i et telt på pladsen i en uge i streg, da der måske er andre, der bor i nærheden og derfor har mulighed for at tage hjem, når musikken slukker og festen er slut. Hvis du har mulighed for at tage hjem, så har du også mulighed for at tage en anelse pænere tøj på, for du skal trods alt ikke have det liggende i et telt i en hel uge, men har derimod mulighed for at tage hjem, få lagt det til vask og tage et bad, inden du dagen efter drager ind til festivalpladsen igen. Det handler i bund og grund bare om at du skal finde et sæt tøj, som du føler dig godt tilpas med og som du mener passer godt til Roskilde Festival.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)