Sådan får du råd til at tage på Roskilde Festival

Sådan får du råd til at tage på Roskilde Festival

Roskilde Festival er for mange mennesker et must at tage til. Det kan dog være svært at finde pengene til at købe en partout-billet til festivalen, da det hurtigt kan ende med at blive en dyr fornøjelse. Roskilde Festival er dog en rigtig god oplevelse, som de færreste vil gå glip af, hvis de først har prøvet at være der. Nedenfor kan du derfor læse mere om, hvordan du får råd til at tage på Roskilde Festival eller alternativt låne

Spar op i god tid

Som med alle andre dyrere udgifter, så er det altid en god ide at spare op i god tid. Du kan eksempelvis bruge nogle af disse måder at spare penge på hvor du kan speede processen en smule mere op. På denne måde slipper man for dårlige nyheder, når man skal til at købe billetten og man så ikke har råd. Hvis man sparer op i god tid, sikrer man sig ligeledes, at billetten kommer til at have så lidt som mulig indflydelse på ens økonomiske råderum. Dette skyldes, at man ikke behøver at spare lige så mange penge op hver måned, hvis man starter med at spare op tidligt. Når du skal finde ud af, hvor meget du skal spare op, så er det vigtigt, at du husker på, at der også er mange øvrige udgifter ved at tage på festival. Disse dækker over udgifter til blandt andet mad og drikke. Har du fundet frem til, at du ikke kan nå at spare op, så kan du undersøge mulighederne for at optage et lån. Her kan lånesammenligning være meget fordelagtig at benytte.

Køb en endagsbillet

Har du ikke fået sparet helt nok sammen til en partout-billet og har du ikke lyst til at skulle låne penge til billetten, så overvej muligheden for blot at købe en endagsbillet. Selvfølgelig vil det ikke være den helt samme oplevelse kun at tage på festivalen en enkelt dag, men det vil trods alt være bedre end slet ikke at komme afsted. Undersøg derfor, hvornår de kunstnere, som du allerhelst vil se, skal spille og køb en endagsbillet til denne dag. Husk, at det også er okay på Roskilde at slappe af med gratis lydbøger noget af tiden, hvis man ikke kan holde til at drikke og feste konstant.

Afbetal løbende

En anden mulighed, hvis man ikke har råd til at betale for en partout-billet her og nu, er at afbetale billetten løbende. På Roskilde Festivals hjemmeside er det muligt at købe en Smart Ticket, hvor man kan afbetale billetprisen over enten 6 måneder eller 10 måneder. Dette vil betyde, at man enten skal betale 210 kroner om måneden eller 350 kroner om måneden, alt efter hvilken afbetalingsperiode man vælger. Det smarte ved at købe billetten på denne måde er også, at man kan få alle sine penge refunderet, hvis man ombestemmer sig inden d. 30. april. Dette stiller altså en meget mere frit, end hvis man købte en almindelig partout-billet.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)