Sådan får du nemmest en soundboks til Roskilde Festival

Sådan får du nemmest en soundboks til Roskilde Festival

Er du træt af at have den eneste camp, som ikke har et lydanlæg? Eller er du bare træt af, at alle de andre camps lydanlæg er bedre end dit? Så læs med her. 

Der findes nemlig en nem løsning til dig, så du kan få en soundboks til Roskilde Festival, der kan spille hele pladsen op.

Løsningen hedder Shareboks, og de tilbyder udlejning af soundboks til Roskilde Festival. Hvis dette kunne lyde som en interessant løsning for dig, så læs videre.

Shareboks tilbyder flere lejepakker

Shareboks tilbyder flere forskellige løsninger, når det gælder pakker til leje af en soundboks til Roskilde Festival.

Du kan leje en soundboks med en basispakke, som er den billigste løsning.

Derudover har du mulighed for at opgradere til en udvidet pakke, hvor du også får aux stik og adapter til iPhone, samt GPS til at spore din soundboks.

Har du brug for en endnu bedre pakke, så har du også mulighed for at vælge udvidet plus pakken. Her kan du få den roligste nattesøvn, da denne pakke, udover alt det andet du finder i udvidet pakken, også kommer med forsikring inkluderet.

Vælg den pakke, der giver mening for dig.

Du henter din soundboks til Roskilde Festival i Roskilde

Når du har booket din soundboks til Roskilde Festival, og du har valgt den pakkeløsning, du ønsker dig, så mangler du bare at få din soundboks.

Shareboks har igen gjort det nemt for dig. Du henter den nemlig i Roskilde ved festivalens start på en bestemt adresse, og det er samme sted, du, efter festivalen er slut, skal aflevere den.

På den måde behøver du ikke bekymre dig om at skulle transportere en soundboks i en bus eller i et tog til og fra Roskilde. Den venter nemlig allerede på dig der.

En Roskilde camp fortjener en soundboks

En ægte Roskilde camp har musik fra et godt musikanlæg. Lad ikke muligheden for en soundboks til Roskilde Festival slippe mellem fingrene på dig.

Bestil din soundboks allerede i dag, så du er sikret et musikanlæg, der kan konkurrere mod de andre camps til dette års festival.

Book din soundboks til Roskilde Festival hos Shareboks

Book din soundboks Roskilde Festival hos Shareboks, og få den bedste lydoplevelse, du kan drømme om til din camp i år.

Bestil allerede i dag, inden muligheden forsvinder, og de sidste bliver booket.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)