Roskildestemning udenfor sæson

Der er mange måder, hvor man kan skabe lidt festivalstemning, når der ikke er festival. Det er en god måde at få gejsten op og måske tænke tilbage på de gode festivalminder. Det kan altid være en fed idé at hverdagen lidt længere væk, når det snart er festival og her kommer et par gode idéer til, hvordan man bærer sig ad med det.

Du kan altid holde en havefest

En god måde at skabe festivalstemning er en solid havefest, hvor man kan høre noget højt musik fra en god højtaler og drikke sammen. Det kunne desuden peppe festen lidt op, hvis der er ølbowlingturnering eller andre fede spil, der bringer tankerne tilbage til de støvede pladser og den bagende sol. Med en god havefest, så kan man få skabt en festivalstemning langt udover det sædvanelige, men det er langt fra det eneste, som man kan give sig til.

Tag til en udendørs koncert

Ølbowling minder de fleste om camp-dagene, mens musikken kan bringe folk tilbage til de gode koncerter. Derfor kunne det være en god idé, hvis man valgte at tage til en koncert sammen med sine bedste festivalvenner og på den måde får noget af magien tilbage. Koncerter er en fantastisk måde at ses på, fordi man mødes med folk og bare nyder hinanden, øllerne og den gode musik. Hvis man jagter en ægte festivalstemning kan man eventuelt holde sit helt eget arrangement.

Hold jeres eget lille arrangement

Hvis man booker en mindre musiker eller et sjovt indslag, så kan det være med til at peppe en god havefest op, så den når et legendarisk niveau. Forestil dig, at i holder en skøn havefest med grillmad, ølbowling, god musik og endda live entertainment. En ekstra gode er, at der endda er mulighed for et dejligt varmt bad og en blød seng bagefter, så man ikke skal ligge i et varmt telt og være beskidt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*