Nyt koncept gør lånesammenligning til en simpel opgave – selv på festival

Nyt koncept gør lånesammenligning til en simpel opgave – selv på festival

Et dansk start-up har skabt et unikt værktøj, der gør lånesammenligning til en simpel opgave. Det betyder, at det endda er muligt at optage et lån, mens man står på en festival. De har fundet et hul i markedet, da en stor del af de låneportaler, du finder på det danske marked, ikke kan bryste sig af et værktøj til sammenligning, der er på niveau med Lendbobs.

Lendbob er et dansk start-up, der er bygget omkring deres unikke værktøj, der gør det muligt at lave en søgning blandt de mange lånetilbud, du kan finde på det danske marked. Derfor er det også et værktøj, der har været efterspurgt blandt de mange danske låntagere i mange år, og nu er Lendbob endelig kommet til, og har lukket det store hul, der er opstået.

Ikke mange teknologiske muligheder på en festival

Hvis du er på festival, så er det begrænset, hvad du har adgang til af teknologi. Langt de fleste har dog deres mobil med i lommen, når de tager på festival, uanset om de skal på en lokal festival som Kløften Festival i Haderslev eller de skal på én af de helt store festivaller i Danmark såsom Smukfest (også kaldet for Skanderborg Festival) eller Roskilde Festival.

Heldigvis forholder det sig således, at du ikke skal bruge andet end en mobil, hvis du har et ønske om at gøre brug af det værktøj, der udbydes af Lendbob. Det er også én af de klare fordele ved det værktøj, som Lendbob har udviklet; at du altid kan gøre brug af det, uanset om du sidder foran din PC derhjemme eller du er på farten med din mobil i hånden.

Unikt værktøj, der gør lånesammenligning simpelt

Ved at have udviklet deres eget værktøj, har de også bevist, at det ikke behøver at være svært at sammenligne lån. Det er noget, der gør sig gældende, hvad end du sidder i stuen eller står midt på en festivalplads. Hvis det er noget, du gerne vil se nærmere på, så bør du se mere om det på deres webside, hvor du oven i købet også kan prøve deres værktøj af.

Deres koncept er tilmed meget simpelt. Brugerne kan indtaste en række kriterier, de ønsker at få opfyldt af deres lån og herefter vil de få fremvist en liste over lån, der lever op til de krav, de har. På denne måde kan man nemt gennemsøge hele lånemarkedet inden for ganske få sekunder – og derfor er der også garanti for, at man finder frem til et godt lån.

Der findes en lang række låneportaler på det danske marked. Det er dog langt fra dem alle, der kan bryste sig af, at kunne levere en reel værdi for deres brugere. Det er dog ikke noget, der gør sig gældende for Lendbob, der lige netop har udviklet et værktøj, der er med til at sikre, at de er i stand til at levere en stor værdi til alle deres besøgende.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*