Måder at tjene penge på roskilde festival

Vil du gerne på roskildefestival, men vil du også gerne tjene penge mens du er på pladsen, så er det faktisk ikke umuligt. Uanset om grunden er at du gerne vil tjene penge til flere øl eller drinks, eller om du bare vil bruge din tid imellem koncerterne på at tjene penge, så har vi måderne du kan gøre det på her, og ellers så kan du også få mere inspiration her.

Besvar spørgeskemaer

Hvis du har nogle timer fri hvor du ikke skal høre koncert eller hvor du sidder og keder dig, så kan du faktisk tjene penge på spørgskemaer i mellemtiden. Det er ganske enkelt og tager ikke særligt lang tid at komme i gang. Du kan tjene mellem 20 og 40 kroner per spørgeskema og er en af de måder som er mest simple at komme i gang med og hvis du gør det i et par timer om dagen på festivallen, så kan du minimere dine omkostninger på alkollen da du nærmest har tjent dem hjem mens du alligevel ikke skulle lave noget.

Aktier

Hvis du allerede handler med aktier, så kan du lige så godt også gøre det mens du er på festivallen. Du bør naturligvis ikke handle aktier hvis du er fuld, men du kan vælge at bruge morgenen på at tjekke de forskellige potentielle aktier ud og se om der er nogle du vil købe. Hvis du aldrig har handlet med aktier før, så bør du nok ikke lige begynde at starte din debut på Roskilde festivallen, men du kan starte med at læse Aktier for begyndere så du kan få en nogenlunde ide om hvordan det fungere, og så kan du ellers bare komme i gang og du kan følge aktiekurserne her

Hente mad og drikkevarer for de andre gæster

Hvis du skal tjene ekstra penge, så vil du med garanti kunne mange penge eller få gratis mad ved at hente drikkevare eller mad til de andre gæster. Når folk først bliver fulde, så er de også ofte dovne, så hvis du kommer forbi og tilbyder at hente deres drinks, øl eller mad for dem imod at du får enten en betaling eller noget af det du skal købe til dem, så vil de ofte sige ja. Og ja, her må man godt spørge ham eller hende som ser ud til at være i relativ god stemning, da det helt sikkert bliver lettere.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Måder at tjene penge på roskilde festival, 10.0 out of 10 based on 2 ratings