Kom til festival online – Undgå en langsom computer

Kom til festival online – Undgå en langsom computer
Kom til festival online - Undgå en langsom computer

Det er idag blevet mere og mere populært at arrangere festivaller og koncerter online, hvor man kan se med hjemmefra i stedet for at tage med til selve koncernen. Det er især blevet populært efter coronaen kom til verden, og har sørget for at vi skal holde mere afstand og vi derfor også skal undgå store forsamlinger.

Men for at se en festival online, uanset hvilken festival det måtte være, så er der ikke noget værre end en langsom computer så du ikke får den fulde oplevelse. Vi har derfor en meget simpel guide til at undgå en langsom computer.

Måder at undgå en langsom computer

Måder at undgå en langsom computer
Måder at undgå en langsom computer

Hvis du gerne vil undgå en langsom computer, så kan der være flere forskellige muligheder og måder for at undgå at den bliver langsom. Vi kommer til at vise dig 3 måder hvor du kan undgå at din computer bliver langsom, så du faktisk kan holde din computer hurtig og effektiv i mange år. Nedstående 3 tips er ganske fine gratis måder at undgå en langsom computer, men ellers så kan du også finde en guide på langsom-pc-computer.dk som giver dig en gratis guide til at få ryddet op og gjort den hurtigere.

Slet programmer du ikke bruger

Hvis du har programmer du ikke længere bruger, så kan du lige så godt slette dem. Der er ingen grund til at have en masse programmer på din computer som du ikke længere bruger, og det der ofte sker er at man ender med at fjerne dem fra skrivebordet og aldrig lægge mærke til dem igen. Men desværre så glemmer din computer dem ikke, og derfor sløver de din computer markant.

Hold din anti-virus opdateret

Sørg altid for at din anti-virus er opdateret. Problemet for mange computerejere er at de får enten virus eller malware som også er en form for virus, som begge dele kan gøre din computer langsom, men endnu værre også hacke dine oplysninger. Så husk for guds skyld altid at få dine anti-virus programmer opdateret på din computer.

Undgå for mange opstartsprogrammer

Når mange programmer installeres så bliver du spurgt om de skal være en del af din opstart, men her skal du helst undgå at have ret mange programmer med i dette flow Det sikre nemlig at din computer bliver langsom hvis der ved hver eneste opstart er 100 programmer der starter op sammen med windows, og derfor bør du kun have meget få programmer med i dit opstartsflow.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)