Huskeliste til Roskildefestival – Morgenkåbe og parfume til mænd

Huskeliste til Roskildefestival – Morgenkåbe og parfume til mænd
Huskeliste til Roskildefestival - Morgenkåbe og parfume til mænd

Hvis du skal på roskildefestival, så er der en hel masse forskellige ting man skal huske, hvilket naturligvis ikke er helt nemt altid. Der er som regel en masse praktiske ting som man er nød til at tage med, som en sovepose og liggeunderlag, telt og lignende. Men er det alt du skal tage med? Nej hvis du vil have en god roskildefestival så er ting som en morgenkåbe til mænd eller en parfume til mænd også utroligt lækre at medbringe for at forsøde din festival. Lad os kigge nærmere på disse to ting,

Morgenkåbe til mænd på festivallen

Når man skal på roskildefestival så er man som regel afsted i en lille uge, hvilket også betyder at der er en hel del overnatninger. Disse overnatninger inkludere også ofte at man om aftenen har fået en masse alkohol og derfor også kan have en smule tømmermænd dagen efter. Så hvordan gør man det mest behageligt for sig selv? Man tager op i en af boderne, køber er lækker kop kaffe og noget morgenmad og sætter sig ned i sin morgenkåbe til mænd som er dejlig blød og rar og så får man en følelse af af være hjemme igen.

Parfume til mænd er nødvendigt

Der er kæmpe forskel på mænd og kvinder når vi snakker duft, og der kan der ikke være ret mange der er i tvivl om. Det betyder også at der ofte i løbet af en roskilde festival kan opnås en slem lugt fordi man som både mand og kvinde ikke går i bad lige så meget som man er vant til derhjemme. Dette er både et problem for kvinder og mænd, men især mænd oplever at de kommer til at lugte ekstra slemt fordi deres dufthormoner er en smule kraftigere end kvindernes. Derfor er en parfume til mænd uden tvivl en rigtig god ide at medbringe, så man sikre at man bare lugter nogenlunde godt under festivallen, og især festivallens sidste dage hvor lugten måske er værst.

Huskeliste til roskildefestival

Når man skal på roskildefestival så bør man uanset hvad få lavet sig en huskeliste, så man er sikker på at man husker alle sine ting. Denne huskeliste bør du også bruge når du skal hjem fra festivallen igen, for at sikre dig at du får alle dine ting med hjem fra den igen, hvilket mange ofte glemmer at gøre. Derudover så bør denne liste blive lavet i et stykke tid inden du skal med til roskildefestivallen, så du sikre dig at du får mest muligt skrevet på listen, så du ikke står til festivallen og har glemt en masse ting.

Vi håber at du får en god festival!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*