Her er hvad du skal have med i tasken på Roskilde Festival

Her er hvad du skal have med i tasken på Roskilde Festival

Står du og skal på en af Danmarks mange festivaler til sommer, er det en rigtig god ide at have styr på, hvad man skal have med og dermed hvad man skal pakke. Især hvis det er ens første om som gæst på en festival, kan det være svært at vide hvad man bør tage med. Hovedreglen er at man bør tilpasse sig den festival som man skal på. Er det en lang festival som Roskilde festival, bør man indrette sig således at man kan klare en hel uge uden det udstyr man har til rådighed derhjemme. Første skridt er klart at skrive en festival pakkeliste, hvor man krydser af efterhånden som man får samlet sit udstyr sammen. I dette indlæg, vil vi give bud på hvad man bør tage med på sin pakkeliste til festivalen.

 

Teltet – absolut det vigtigste på festivalen

 

Det bør ikke være nogen overraskelse for nogen, at man skal huske at tage et telt med. Derimod, bør man være opmærksom på, hvilket telt man tager med. Man bør for det første sikre sig at teltet kan tage imod regn og vand – og gerne meget af det. Selvom at alle håber på sol og sommer over festivalen, er det langt fra altid tilfældet at man får det. For at teltet kan tage imod regn, skal man sikre sig at det er i to lag. Det vil at altså sige, at det består af et inderlag og et yderlag af teltdue.

Samtidigt bør man også sikre sig at teltet er nemt både at slå op og tage ned. Her er et Pop up telt helt klart at foretrække, da det slår sig op af sig selv – og nemt kan foldes sammen igen. Desuden undgår man at bøvle med diverse stænger, da disse er indbyggede i selve teltet.

 

Man bliver fysisk udmattet på en festival, tag komfortabelt udstyr med

 

Hvis det er ens første gang på festival, vil man opleve at ens krop hurtigt bliver fysisk træt. Dette er fordi at man står op til alle de mange koncerter, og typisk giver den lidt gas. Det hjælper heller ikke just på det, at soveforholdene er forringede ved at man ikke får den samme restituerende søvn som derhjemme – hvor man sover på en blød seng. Hvis man vælger at sove på et liggeunderlag, skal man forvente at søvnen vil være af dårlig kvalitet og der er chance for man bliver øm i kroppen. Her er den bedste løsning at investere i en luftmadras. Denne løsning, vil være det tætteste man kommer på sin seng derhjemme – og desuden er en luftmadras langt fra dyr.

Udover noget ordenligt at sove på, bør man helt klart også have noget ordenligt at sidde på.

Mellem de mange koncerter bliver man hurtigt træt i benene, og derfor anbefales det på kraftigste også at købe en festivalstol. Om man ønsker at investere i den billige stol, som blot koster en halvtredser – eller en behagelig campingstol med et ryglæn er op til en selv. Her skal det dog nævnes at stole tit bliver ”lånt” eller stjålet af andre nærliggende camps – så man bør være påpasselig

 

Glem ikke alt det man håber man ikke for brug for

 

Her er der tale om alt det man skal bruge, hvis uheldet nu er ude. Blandt andet sygesikring, forsikringspapirer, en telefon med batteri til nødstilfælde og evt. noget ID som et pas eller et kørekort. Husk dog at opbevare det inde i teltet – det er kedeligt at tabe sit ID midt på Danmarks største festival.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)