Guide: det skal du huske, når du skal på festival

Glæder du dig til årets festival, kan det føles som om der er uendeligt lange udsigter til du igen sidder med en kold fadøl i hånden og nyder solen, vennerne og musikken. Eller måske til du igen står i regnponchoen og de gule gummistøvler, og skråler med på dit yndlingsnummer. Forhåbentligt dog, er det gode minder du skal ud at skabe. Og derfor kan det faktisk godt betale sig at planlægge i god tid. På den måde giver du dig selv bedst mulige vilkår for en fantastisk festival!

Pak tasken med omhu og slip for bekymringer

Det sidste du gider, når du endelig er afsted på festival, er at bruge tid og energi på bekymringer. Derfor skal du sørge for at pakke med omhu og sørge for, alt er let og brugbart. Det betyder, at det godt kan betale sig at investere lidt i det rette festivalgrej. Ikke alene giver det en bedre oplevelse når du slipper for bekymringer, men det kan faktisk også spare dig penge på længere sigt. Her kan det for eksempel rigtigt godt betale sig at købe et billigt telt at tage med, selvom du måske allerede har et rigtigt fint og godt telt liggende derhjemme. Så slipper du for at bekymre dig om dit telt bliver snavset eller ødelagt i løbet af ugen.

Tag højde for al slags vejr

Vejret kan man som bekendt ikke gøre ret meget ved, derfor er man nødt til at tilpasse sig. En del kan du selvfølgelig planlægge ved at holde øje med vejrudsigten op til. Men det danske vejr kan være ganske uforudsigeligt, og derfor kan det godt anbefales at du tager højde for lidt af hvert når du pakker. Som minimum skal du i hvert fald sørge for et par gummistøvler og regntøj, selv hvis vejrudsigten lover sol og sommer. Har du brug for et tilskud til at betale for nyt festivalgrej, kan du kigge på kviklanet.dk/forbrugslaan/.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Udgivet i Indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Nyhedsbrev

Nyheder om Roskilde Festival

Roskilde dato

27. jun. – 4. jul. 2019