Få råd til den helt store Roskilde Festival-tur

Roskilde Festivalen er snart tilbage igen og mange festivalgæster, rutinerede såvel som helt nye, tripper for at komme afsted og høre lækker musik, mens man hygger sig med vennerne. De fleste festivalgæster har sikkert haft mindre heldige oplevelser med telter og pladser, og måske har man mere end én gang tænkt, at det kunne være rart med en opgraderet tur på et tidspunkt. Et bedre telt, mere luksus og penge til større forkælelse. Men hvor skal pengene komme fra? Vi giver et par gode råd til, hvordan man kan få skrabet en god portion ekstra skillinger sammen til at få sig en god og mere luksuøs festival-tur næste gang.

Automatisk Bitcoin trading

Mange har sikkert bemærket, at visse mennesker er blevet stenrige på at have investeret i kryptovaluta på et meget tidligt tidspunkt. De fleste tænker i den forbindelse, at toget derfor for længst er kørt nu, hvor én sølle Bitcoin nu er snart 360.000 kroner værd. Men der er faktisk andre måder at gribe Bitcoin handel an på. Eksempelvis via det automatiske softwareprogram bitcoin prime til automatisk handel. Her er det ikke dig, men data og kunstig intelligens, som foretager investeringen, og der er mulighed for at starte ud med små beløb. Det kræver netop ikke en formue at komme i gang, og der er ikke tale om langsigtede investeringer, men snarere i små snedige kortsigtede investeringer, der lukrerer på Bitcoin-valutaens mange store udsving inden for kort tid.

Reparer dine elektriske enheder i stedet for at købe nyt

Vi lever i dag i en tid, hvor man knapt nok har fået betalt sin nye mobiltelefon ud, før en ny opgraderet version lander på markedet. Men vi kan lige så godt være ærlige; ofte er der ikke synderligt store forskelle i versionerne, så man kan med fordel beholde sin mobil og PC lidt længere tid. Ved for eksempel at få repareret eller vedligeholdt de allerede eksisterende enheder. Når alt kommer til alt, er elektronik blevet en af det moderne danske menneskes største udgiftsposter over ting, som måske ikke lige har livsnødvendig betydning. Og når alt kommer til alt, så er det også rart at vide, at f.eks. den automatiske Bitcoin investering ikke foregår fra din egen computer. Du skal derfor ikke investere i nye kraftige computere eller lignende.

Læg et budget og spar penge

Den helt klassiske måde at spare penge på er ved at få lagt et budget. Man får nogle gange et chok, når man først har fået skrevet alle månedens udgiftsposter ned. Især de lidt mere unødvendige. 7-8 kopper kaffe to go fra en café hver måned er faktisk en større udgiftspost over et år. Og sådan kan man faktisk blive ved med at finde nedfald i sin økonomi, hvor der sagtens kan spares noget væk uden, at man nødvendigvis går på kompromis med sin livskvalitet. At få lagt et budget over månedens udgifter giver ofte et helt nyt syn på økonomien og kaster lys over elementer, hvor man virkelig kan spare sig en hel del penge. Nogle gange nok til netop at få skabt sig den helt igennem mest fantastiske Roskilde Festival tur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)