Dette skal du anskaffe dig, inden du tager på Roskilde

Dette skal du anskaffe dig, inden du tager på Roskilde

Skal du på Roskile Festival i år? Du glæder dig sikkert helt vildt meget til en sjov og festlig uge med dine venner. Selvom I skal feste dagen lang og drikke øl i lange baner, er der alligevel nogle praktiske ting, du skal have styr på, inden du drager til Roskilde.

1)   Telt og soveudstyr

Selvom I nok ikke får sovet særlig meget, skal du alligevel have et telt med. Så har du et sted at tage hen, når du trænger til en pause og et lille hvil. Sørg for at købe et telt som er vandtæt, men lad vær med at købe det dyreste telt. Teltene på Roskilde bliver ofte udsat for lidt af hvert og kommer sjældent med hjem igen.

Udover et telt skal du også have en sovepose. Køb en varm sovepose til de kølige sommernætter.

2)   Sjove gadgets

Dig og dine venner skal sikkert lege en masse druklege. Til at gøre det endnu sjovere kan du købe nogle sjove festival gadgets som nok skal være med til at sætte gang i festen. Find masser af festival gadgets her.

3)   Toiletartikler

Der kommer sikkert til at være langt imellem dine bade, når du er på Roskilde. Dog er det rart at have nogle toiletsager med, så du kan vaske dig lidt. Det kan være en god ide at købe vådservietter og renseservietter. Så er du ikke afhængig af et badeværelse med rindende vand, men kan alligevel vaske dig lidt i etager.

4)   Tøj til al slags vejr

Det danske sommervejr kan som bekendt være meget ustadigt. Derfor skal du pakke tøj til al slags vejr. Pak både bikinier, sommerkjoler men også lange bukser, striktrøjer og regntøj. Et godt råd er at lade dit dyre designertøj blive hjemme og tage noget slidt og brugt tøj med som godt må blive beskidt og gå i stykker.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)