Derfor skal du anskaffe dig en pladeafspiller – til når du altså ikke liiige er på festival

Derfor skal du anskaffe dig en pladeafspiller – til når du altså ikke liiige er på festival

Bare for at få det ud af verden: Roskilde er FEDT. Desværre varer festivalen dog ikke hele året, men der findes heldigvis andre gode måder at høre musik på, som alligevel er vildere og mere spændende end bare at trykke play på Spotify-appen. Nøgleordet er at bringe musikken og glæden til live, når festivalsæsonen endnu ikke er i gang.

 

En genfødsel af pladeafspillere

Du synes måske, det lyder lidt malplaceret med en pladeafspiller til at spille sin musik fra. Det her er trods alt 2019, er det ikke? Men det er nemlig lige præcis hvad det er, og med nye tider dukker også nye produkter op – herunder en hel ny generation af pladeafspillere. Mange af disse har den fordel, at de er kompatible med den moderne teknologi, der dominerer i dag. Det vil altså sige, at du, udover de gode, gamle eller nye plader, også kan kombinere en lækkert udseende pladeafspiller med din telefon eller højtaler på grund af de tidssvarende USB- og RCA-udgange. Musikafspilning derhjemme vil aldrig blive det samme igen.

 

Hvad så med lyden?

Når både udseendet og praktikaliteterne er på plads, er spørgsmålet om lydkvaliteten naturligvis det presserende spørgsmål, der står tilbage. Dette er dog ikke noget problem, og faktisk mener mange musikentusiaster netop, at pladeafspillere giver musikken en bedre lyd end mange andre afspilningsmetoder. Dette er også grunden til, at man i stigende grad ser, at også moderne kunstnere fra i dag udgiver deres musik, så det kan købes som LP. Om lyden reelt er bedre eller ej, er dog omdiskuteret og nok i sidste ende en sag for den enkelte at vurdere. Ikke desto mindre er pladeafspillere en måde at gøre den daglige musiklytning til mere end bare dagligdag, men i stedet til en oplevelse.

 

Er du blevet nysgerrig på moderne pladeafspillere og på, hvad de kan gøre for dig og din musik, når du altså ikke lige er på festival, kan du læse mere på Ballademageren.dk, hvor der er information og også specifikke anbefalinger at hente.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)