De vigtigste ting at pakke til sommerens festivaler – en guide

De vigtigste ting at pakke til sommerens festivaler - en guide

Dette indhold er sponsoreret

En af de vigtigste ting, man skal huske at pakke til sommerens festivaler, er naturligvis sin festivalbillet. Uden billet – ingen adgang til festivalpladsen. Nu om dage kan man heldigvis nøjes med at have billetten elektronisk på sin telefon, og så behøver man ikke at tage den med i printet form. Nogle festivaler tillader, at man har sine egne drikkevarer med ind på teltpladsen, mens andre ikke tillader det. Det er derfor en god idé at undersøge festivalens regler, inden man springer ud i festlighederne. Hvis man skal overnatte på festivalpladsen, er der også nogle ting, som man bør pakke for at få den bedste oplevelse. Læs med og få et par gode råd her. 

Liggeunderlag og sovepose

Det er altid en god idé at have et liggeunderlag og en sovepose med til festivalerne. På den måde kan man slappe af og tage en lur, når der ikke er så meget at lave, eller når man har brug for en pause fra fester, mennesker og koncerter. Det er også en god idé at have et liggeunderlag med, hvis det regner eller bliver koldt om natten. På den måde kan man holde sig varm og tør under hele festivalen. I den forbindelse kan det være en god idé at købe et selvoppusteligt liggeunderlag, så man kan ligge godt, samtidig med at det ikke fylder så meget. Ud over liggeunderlag og sovepose, er det selvfølgelig altafgørende, at man har et telt, man kan ligge i.

Powerbank og højtaler

En powerbank og højtaler er et uundværligt tilbehør, når man skal afsted på festival. Med en trådløs powerbank kan man oplade sin mobiltelefon, tablet eller andet elektronisk udstyr, selvom der ikke er adgang til strøm på festivalpladsen. Højtaleren giver mulighed for at afspille musik fra sin mobiltelefon eller andre enheder, så man kan danse og nyde musikken sammen med vennerne og de andre festivalsgæster. 

Pak efter vejrudsigten

Det er en god idé at pakke efter vejrudsigten, så man ikke risikerer at blive overrasket af dårligt vejr. Husk også at pakke noget ekstra tøj, hvis det bliver koldere end forventet.
Derudover er det en god idé at have et par gode og behagelige sko med til festivalen. Man vil jo ofte gerne stå op og danse og have det sjovt i løbet af natten. Husk desuden at pakke en varm jakke, da temperaturen ofte kan falde en del, når solen er gået ned, og så skal man selvfølgelig huske at pakke et sæt regntøj og et par gummistøvler – for man ved jo aldrig, hvordan vejret bliver til en festival. Det er ikke vejret, der skal sætte en stopper for festlighederne.

Nogle af de vigtigste ting, som man ikke må glemme er altså: billet, drikkevarer (hvis tilladt), telt, sovepose og liggeunderlag, samt regntøj og tøj til vejret.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)