Bliv populær på roskilde festival, lær at binde et slips

Bliv populær på roskilde festival, lær at binde et slips

På roskilde festival så er der ingen tvivl om at der er gang i den, og ofte så er roskilde festival også kendt for at være et sted hvor man ikke nødvendigvis ligefrem gør voldsomt meget ud af sig selv. Men om aftnen er der gang i festen og her kan du med et slips til mænd hurtigt blive yderst populær, særligt hvis du også kan binde andres slips, da der ikke er særligt mange der kan finde ud af at binde slips. Men hvordan kan du blive populær ved at lære at binde slips? Det skal vi fortælle dig.

Sådan binder man et slips

hvordan binder man et slips

Hvis du gerne vil binde et slips så skal du lære hvilke slipseknuder der findes. Der findes utroligt mange slipseknuder derude så det hander bare om at finde den slipseknude man syntes er flottest. når man først har fundet en slipseknude man kan lide, så vil du hurtigt kunne finde en video med hvordan man trin for trin biner et slips på den mest simple og lette måde.

Bind slips på andre og få øl i betaling

Hvis du vil udnytte dit talent der hedder at kunne binde slips på andre, så har du en kæmpe fordel på roskildefestival. Her kan du, hvis du er dygtig og hurtig, hurtigt få en gratis omgang øl ved at binde andres slips. For det tager ikke mange sekunder at binde et slips med en klassisk slipseknude, hvis du først har lært det. Derfor kan du hurtigt tjene nogle øl til festivallen så du kan drikke billigere.

Giv et slips i gave til ham der har alt

Hvis du skal finde en gave til ham der har alt og skal på roskilde festival, så kan du med garanti finde en gave der falder i god jord, især hvis det er inden at han skal gæste roskildefestival.

Et slips er en af de sidste ting man tænker om en gave til ham, men der er ingen tvivl om at det er en god gave som uden tvivl falder i god jord, da det er de færreste i verden der har for mange slips, da det trods alt er en accessory som man løbende kan skifte ud og tage et nyt slips på næste gang.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Bliv populær på roskilde festival, lær at binde et slips, 1.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*