Bliv klippet under Roskilde Festival

Bliv klippet under Roskilde Festival

Har du sikret dig billet til årets Roskilde? Hvis du er en af de heldige, så er det på tide planlægge festival garderoben.

Er du være årets trensætter?

Roskilde Festival er nemlig vokset frem til at blive modens mekka, hvor unge modeløver fra hele verden overgår hinanden i at være den som bestemmer årets festivaltrends. Festival mode er en lidt anderledes form for mode, da det gælder om at kombinere det trendy og lækre, med noget som er behagelig og praktisk i alle former for vejr. Hvis du drømmer om at blive en som der bliver kastet lange blikke efter i dine dage på festivalen, så skal du allerede nu i gang med at forberede dig. Det kan være en god ide at kigge modebladerne igennem, og ikke mindst følge med på de andre festivaler. På festival kan du virkelig tage din kreativitet og vildskab, frem fra skufferne, fordi det er virkelig lov at give den hele armen, med farver, strukturer, tøj, tilbehør og hår. 

Fokus på hår

Hvilken frisure du vælger til festival look er helt afgørende, for dine muligheder til at blive en trendsætter. Igen er det vigtigt at tænke både festligt, avanceret, og moderigtigt, men også praktisk. Husk at der ikke altid er mulighed for at komme i bad hver dag, og frisuren skal kunne holde til både regn og vind. Hvis du kommer i akut hår krise mens du er på festival så er der selvfølgelig muligheder for at finde den tiltrængte hjælp hos Frisør Roskilde. Hvis du har lyst til at have en dag på festival hvor du styler håret, så kan du heldigvis finde professionelle hår stylister i Roskilde. 

Det vigtigste med at være trendsætter er at planlægge alle detaljer i outfittet, og så få det til at se ud som om det bare er noget du iklædte dig helt tilfældig. Hvis du kan få det kompliceret design til at se enkelt ud, så kan det godt være du er årets trendsætter på Roskilde Festival!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)