5 ting, du skal huske at medbringe til festivalpladsen

5 ting, du skal huske at medbringe til festivalpladsen

Selvom sommerens mange festivaler med stor ærgrelse er blevet aflyst og festivalglæden må udskydes til næste sommer, så er der jo rig mulighed for allerede nu at begynde forberedelserne til næste års festivaler. Derfor kommer vi med lidt inspiration til de 5 absolutte ”must-bring” genstande, som du simpelthen bare skal huske at medbringe til festivalpladsen.

Ingen festival uden vodka!    

Selvom øl og festival hænger uløseligt sammen, så er det rart med et lille afbræk bare en gang imellem. Når du siden kl.10 om formiddagen har hamret den ene ølbong ned efter den anden, så kan en vodka-cola gøre underværker, hvis ikke du kan klemme flere bajere ned.

Hvis du vælger at medbringe vodka, så tjek lige festivalens glaspolitik inden du slæber 5 vodkaflasker med i kufferten. Af sikkerhedsmæssige årsager har de fleste festivaler en nul-glas-politik, som betyder at du hjemmefra lige skal hælde vodkaen over i et par plastikflasker.

Kunne du tænke dig at blive inspireret til, hvilken vodka du skal tage med på festival, så finder du hos BarLife et stort udvalg af forskellige typer vodka. 

Husk nu soveposen for guds skyld…

Vi ved godt, at du nu sidder og tænker, at det da er rimelig åbenlyst, at soveposen skal medbringes. Faktum er bare, at overraskende mange personer glemmer soveposen, muligvis fordi teltet har taget al opmærksomheden. Og teltet er naturligvis en temmelig essentiel del på festivalpladsen, men vil du gerne sikre din nattesøvn, så er soveposen nærmest uundværlig.

Ørepropper – til når du skal rede din hørelse… og din søvn!

Lad os forblive i kategorien: ”Sådan sikrer du din søvn under festivalen”, ved at understrege vigtigheden i at huske ørepropperne. Du kan garanteret også købe ørepropper på selve festivalpladsen, og du vil blive taknemmelig for de små vidundere, når du efter en lang begivenhedsrig dag ønsker at krybe til køjs for lige at snuppe 3-4 timers skønhedssøvn.

Campen ved siden af har bare lige valgt at fortsætte festen til den lyse morgen med det vildeste dakke-dak musik. Vil du gøre dig forhåbninger om at falde i søvn, så er ørepropperne i dette tilfælde dine bedste venner.

Desuden kan ørepropperne også redde dig fra sprungne trommehinder, hvis du skulle være så uheldig at befinde dig lige ud for de højtalere, som skal spille 50.000 mennesker op. Ønsker du en nogenlunde hørelse, når festivalen er ved at nå sin afslutning, så vil du aldrig fortryde at tilføje ørepropper på huskelisten.

Store affaldssække – forlad pladsen på samme måde som den så ud, da du kom!

Du stilles næsten ingen krav som festivalgæst, og så længe du opfører dig ordentligt overfor de frivillige samt medgæster, så har du stort set frit spil. Dog forventes det at du rydder op efter dig, når du forlader festivalpladsen. Ved at have et par store affaldssække installeret i campen under festivalen, formindsker du oprydningen på sidste dagen, hvor helbredet garanteret ikke er i top.

Powerbank – hvis du vil undgå, at mobilen løber tør for strøm…    

Det er nok temmelig urealistisk at din telefon holder strøm gennem hele festivalen, hvis du er der fra start til slut. Selvfølgelig findes der opladningsstationer rundt om på pladsen, men det er bare langt mere praktisk at medbringe sin egen transportable opladestation. Med muligheden for strøm kan du forevige gyldne øjeblikke med vennerne eller ringe til dem, hvis du er blevet væk. En powerbank er simpelthen også et ”must-bring” på festivalpladsen, dog skal du huske at lade den helt op hjemmefra, hvis den skal drage nogen nytte.

Med disse 5 uundværlige genstande tilføjet på din festivalhuskeliste, så er du fuldstændig klar til at erobre festivalpladserne til næste sommer!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*